Hatunkomu İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Geçmiş ve millet bilinci kazanmış: Bireysel farklılıkları önemsemeyen bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hatunkomuio.meb.k12.tr

Adres - BUZHANE MAH. HATUN KOMU KÜME EVLERİ HATUN KOMU ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 16 HAMUR / AĞRI

Yerleşim Yeri -

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 17 KM.İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 KM´DİR.